Hvem er vi?

Vi er en liten bedrift lokalisert i Harstad, og består av kun to kreative sjeler. Vi har jobbet som grafiske designere i noen år og det har vært springbrettet vårt til at vi nå ønsker å realisere egne idéer og kreasjoner.

Vi vet at i dag er det mange som er sensitive og reagerer på mange produkter, også våre nærmeste familier og venner. Dette har ført til at vi ønsker å lage produkter som hver enkelt kan tilpasse sine egne preferanser, samtidig som vi er snill mot miljøet med å ikke skille ut giftstoffer som kan være til skade. 

Vi tror også på å skape en form for ro i en travel hverdag, og våre produkter kan være med på å få folk til å stoppe opp et lite øyeblikk. 

Vi håper med tiden at vi kan utvikle flere produkter til akkurat deg eller som du ønsker å gi videre til noen som også trenger en pust i bakken.

Konsept og utvalg av materialer

Vi har et ønske om å skape gode assosiasjoner uansett om du planlegger et stort middagsselskap, eller bare ønsker å koble av med en god bok. Det er viktig for oss å ha rene og klare produkter der du som kunde får det du er lovet.

For oss er det viktig å tenke miljøvennlig og dette gjenspeiler seg i våre valg av materialer. Alle lys-produktene er veganske og cruelty free, og glassene vi levererer kan gjerne gjenbrukes. Vi er opptatt av at våre produkter skal være så ren som mulig, for at du som kunde skal motta et best mulig produkt.

  • Håndverk

    Alle våre produkter er håndlaget. Voksen vi bruker er 100% naturlig, dette innebærer at den er allergivennlig, nedbrytbar og avgir ikke skadelige gasser, men på grunn av at vi bruker 100% naturvoks vil det kunne forekomme variasjon i farge samt enkelte ujevnheter i voksen. Dette har ingen betydning for funksjonen til produktet.


    Jesmonite er et akrylbasert to komponents støpemateriale, og er vannbasert, noe som gjør det miljøvennlig. Det er sterkt og slitesterkt. Vi forsegler alle våre produkter slik at de skal vare i mange år. Hvert produkt er håndlaget av oss, og derfor vil ingen være lik. 

  • Kvalitetssikring

    Alt vi produserer er laget av oss! Vi designer og produserer våre egne etiketter, monterer alle elementer, støper alt selv fra begynnelse til slutt og pakker din ordre personlig - for å være sikker på at du får det du har bestilt!